Mattias Karlsson (SD) kämpar mot corona – Tackar för allt stöd

2021 10 21

Mattias Karlsson (SD) har drabbats av corona och kämpar mot sjukdomen på St Görans Sjukhus.

Befinner mig sedan en tid tillbaka på St: Görans sjukhus, där jag utkämpar en ganska hård och obehaglig strid mot covid-19, meddelar Mattias Karlsson.

Positivt besked

Han drabbades av covid-19 för en tid sedan och blev inlagd på sjukhuset i huvudstaden. Tidigare i dag fick han efter en tuff period ett positivare besked från sjukvårdspersonalen.

– Idag fick jag i alla fall det glädjande beskedet att infektionen inte längre tycks fortsätta expandera i mina lungor och att den akuta faran för mitt liv därmed tycks vara avvärjd för den här gången, framhåller Mattias.
Han berättar för Expressen att han inte är vaccinerad då han inte hunnit det ännu.
– Jag väntade uppenbarligen för länge, säger Mattias Karlsson till tidningen. 
 

Nära och kära

Han längtar tillbaka till nära och kära.

–Jag har av allt att döma en lång väg tillbaka, men gör vad jag kan för att optimera mina chanser för tillfrisknande och räknar dagarna, minuterna och sekunderna tills jag äntligen ska få träffa min älskade familj och mina fina vänner igen, framhåller han på sin Facebooksida.
Mattias gick ut med det hela på sin sida för att lugna alla bekanta som varit oroliga den senaste tiden.
 

Sätter livet i perspektiv

– Det är klyschornas klyscha, men snacka om att händelser som den här sätter livet i perspektiv och verkligen blixtbelyser för en vad som verkligen är viktigt och vad som inte är det.

Han har fått stort stöd från vänner och bekanta under den svåra sjukdomen.
– Tack för all kärlek och allt stöd jag fått såhär långt. Det har varit helt ovärderligt ❤️
 
ANALYS
❤️ ❤️ Många styrkekramar och all värme med hopp om ett snart tillfrisknande Mattias! En smålänning från de djupa skogarna kämpar väl och vi hoppas alla att du snart är på benen igen.
Detta påminner oss alla ännu en gång om hur viktigt det är att vaccinera sig snarast möjligt.
 
Fint att se att även många från andra sidan partigränserna sänder varma hälsningar, precis som när jag sände motsvarande hälsning till Lena Hallengren (S) och Annika Strandhäll (S), se nedan. Alla är vi medmänniskor oavsett partifärg och det är fint att se i tider då det alltför ofta är hårda toner i samhället.

Foto: Mattias Karlsson, FB