Trump: Republikanerna är dumma

2021 05 21

Donald Trump gick i natt till angrepp mot sitt eget parti som han anser inte vill tala om det valfusk som Trump menar har inträffat i Arizona där ännu en röstgranskning pågår.

Det var i Trumps nya favoritkanal One America News Network som han  återigen lyfte fram att det varit valfusk I Arizona och att Republikanerna måste ta tag i den saken.

– Det är det enda folk frågar mig om. De undrar vad som pågår i Arizona. De vill tala om valfusk. De svaga Republikanerna vill inte prata om den saken. De svaga eller dumma eller RINOs (=Republicans In Name Only), kalla dem vad du vill. Trots att det är den saken de republikanska väljarna vill höra om, sa Trump.

I Arizonakommunen Maricopa County har lojala Trumpanhängare fått till ännu en granskning av rösterna och de menar att valförrättarna har raderat röstningsdata vilket företaget som genomför granskningen tillbakavisar.

Biden blev blott den andra demokraten att vinna Arizona sedan 1952. Och Trump blev den första presidenten på 28 år som misslyckades med att bli omvald.

ANALYS

Sannolikheten för att Trump blir Republikanernas kandidat 2024 minskar i takt med att han fokuserar på sina fantasier om valfusk istället för att blicka framåt.

[yop_poll id="75"]