Skåning vann 11 miljoner – Ska köpa ny torktumlare

2021 11 27

– Så det är sant alltså? Jag skakar i hela kroppen.

Den skåning som kammade hem en rejäl storvinst på Lotto i veckan är alldeles till sig när hon gratuleras av Svenska Spel.

Fick jackpott

Det rapporterar Expressen som konstaterar att den lyckliga vinnaren var den enda personen i Sverige som lyckats pricka in sju av sju rätt och därmed tog hem den jättestora jackpotten på 11,2 miljoner kronor.

Trodde inte det var sant

Vinnaren är närmare bestämt hemmahörande i Malmö och hon kunde helt enkelt inte tro att det var sant när Svenska Spel hörde av sig och bekräftade att hon var vinnaren.

Skakar i hela kroppen

– Så det är sant alltså? Är det verkligen elva miljoner? Åh vad roligt! Jag skakar i hela kroppen och tårarna bara rinner, säger kvinnan till Svenska Spel berättar tidningen.

Köpte lotten för 32 kronor

Hon spenderade inte mer än 32 kronor på lotten och hon är inte en person som är van vid att vinna.

− Vad ska jag göra med alla pengar? Jag har aldrig vunnit mer än några hundralappar som mest. 

Blir en ny torktumlare

När vinnare fick tänka efter en stund så kunde hon avslöja vad hon ska använda pengarna till – det blir en ny torktumlare. Och en ny matta till vardagsrummet.

– Jag trodde aldrig detta skulle hända mig, säger Malmökvinnan uppger Expressen. 

Ska ge till barnbarnen

Hon tänker även fokusera på sparande så att det räcker till båda pensionen och barnbarnen och det lär inte bli några problem med tanke på den stora vinstsumman.

− Det här är en riktig kioskvältare, hela livet ändras. En vinst på elva miljoner kommer med ansvar. Jag ska verkligen spara mycket tills jag är pensionär, säger Malmöbon till tidningen.

Foto: M. Marco