– Lögner och propagandamyter

2021 06 10

– Jag börjar faktiskt bli innerligt trött på Socialdemokraternas fantasier.

Det framhåller SD-ledaren Jimmie Åkesson som nu slår tillbaka mot S efter finansminister Magdalena Anderssons kritik om att SD helt lämnat Sölvesborg och ställt sig mitt på Stureplan.

– Det kan ju inte finnas någon väljare som går på Magdalenas och andra sossars lögner och propagandamyter. Men jag kan samtidigt förstå desperationen. Bit för bit drar vi sverigevänner undan mattan för de maktfullkomliga sossepamparna, framför Jimmie (SD) på Facebook.

Mitt på Stureplan

Finansministerns Stureplanskritik mot SD i morse kopplade till SD:s ekonomiska politik.

– När vi menar att de allra rikaste kan bidra lite mer till bättre äldreomsorg, då säger SD att de tycker det är äckligt att de rikaste skulle kunna bidra lite mer. Det visar ju att i den ekonomiska politiken så har ju SD helt lämnat Sölvesborg och ställt sig mitt på Stureplan, sa finansministern till Expressen.

Högavlönade firade

Men Jimmie (SD) avfärdar finansministerns Sölvesborgskommentar.

– Våra fötter står genom våra företrädare stadigt i både Sölvesborg såväl som på alla andra platser där Sverigevänner arbetar för en ny regering och ett återuppbyggt Sverige. Till skillnad från Magdalena Andersson och hennes socialdemokrater kommer vi varken att lämna eller överge våra rötter, menar Jimmie (SD) som bland annat framhåller att det var en S-ledd regering som slopade värnskatten.

– Det är Socialdemokraterna som har gett högavlönade skäl att fira på Stureplan. Inte vi.

I det läge Sverige befinner sig i ville vi i istället prioritera satsningar på välfärden och tryggheten, betonar Jimmie.

[yop_poll id="179"]