Tiffany Persson kan bli staty

2021 10 09

Nu föreslås att TV-stjärnan Tiffany Persson blir staty i Staffanstorp.

Det oväntade förslaget ingår i ett paket av förslag för att göra Staffanstorp festligare och trevligare för allmänheten.

Fräck belysning

Det är Staffanstorps kommun som klurar på hur man ska göra de offentliga platserna attraktivare för gemene man och bland förslagen finns även idéer om fräck belysning på olika fasader och träd och ljudberättelser på torget avslöjar Sydsvenskan.

Vill inte bli koloss

Det allra coolaste förslaget är tveklöst att blåsa upp en folklig staty av ingen mindre än TV-stjärnan Tiffany Persson.

- Roligt, men gör inte statyn för stor! Jag vill inte bli Staffanstorps Kolossen på Rhodos, säger Tiffany Persson till tidningen som framhåller att Tiffany redan har fått ett av pågatågen uppkallade efter sig.

Tagit publiken med storm

Tiffany Persson har tagit TV-publiken med storm i samband med bland annat hennes diverse inslag i TV-programmet Hipp Hipp! Tiffany är en tvåbarnsmamma med fem skilsmässor i bagaget och jobbar som frisör på Salon Diana i Staffanstorp. Dottern Twilight och sonen Tommy får ha sin mamma hemma en hel del då hon länge varit sjukskriven men det dämpar inte hennes glada humör som inte minst spirar under den årliga Malmöfestivalen.

Även Morgan Pålsson

Till TV-publikens förtjusning har man kunnat följa henne i en rad  TV-inslag där hon bland annat arbetstränat för att komma tillbaka på arbetsmarknaden.

Hon spelas av skådespelaren och komikern Anders Jansson som även ligger bakom rollfigurer som journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins som leder TV-programmet Svenska för nybörjare.

Foto: Tiffany Persson, Facebook

[yop_poll id="745"]