Fullpoängare av SD – Lär ha stort väljarstöd för sin ståndpunkt

2021 09 09

Sverigedemokraterna är det parti som tydligast markerar att det är galet att Sverige tar emot en rad IS-terrorister.

Frågan har blivit en het potatis sedan det framkommit att inte mindre än tre terrorkvinnor nu i helgen tagits emot på Arlanda och nu sannolikt kommer att få leva i frihet i Sverige igen.

Detta trots att de deltagit i en av världens mest brutala terrorgrupper som massmördat och torterat på ett ofattbart grymt sätt.

Försörja IS-terrorister

– S-regeringen lämnar efter sig årliga miljardkostnader för svenska skattebetalare för att försörja IS-anslutna och skapa säkerhet från deras hot, anser SD:s rättspolitiska talesperson Adam Marttinen.

Även Moderaterna har markerat tydligt emot Sveriges beslut att ta emot terrorkvinnorna och partiet har öppnat för att ändra grundlagen så att terroristerna blir av med sitt svenska medborgarskap. Att ändra grundlagen är ett måste för att kunna genomföra förslagen. Också Liberalerna vill kunna dra in medborgarskapen.

SD mycket upprörda

– Ett hån mot vår befolkning och vårt land, säger Adam Marttinen (SD).

Även Göteborgs polischef Erik Nord vill dra in medborgarskapen.

– Det skulle ha en avskräckande effekt, har han sagt till SR.

ANALYS

I en del andra länder, bland annat Storbritannien, har man beslutat att dra tillbaka terroristerna medborgarskap men Sverige har valt en annan väg.

Att släppa ut dessa terrorkvinnor i svenska samhället – vilket sannolikt blir resultatet då de dumpat sina mobiler och då det är brist på bevis – är sannolikt något svenska folket är kraftigt emot.

Kraftigt avstånd

SD är det parti som tydligast markerat emot detta och gick igår ut ut både på Instagram och Facebook med bilder och texter som tog kraftigt avstånd från mottagandet av terroristerna vilket lär vara en opinionsmässig fullpoängare bland väljarna. SD är det parti som uttrycker vad allmänheten sannolikt känner i denna fråga. 

Kvinnornas roll i terrorsekten IS har klarlagts i flera rapporter - det handlar inte om offer som inte förstod vad de gjorde utan terrorkvinnorna har tvärtom utgjort en viktig komponent i terroristernas slakt och mördande av oskyldiga människor.  Men nu har de ångrat sig och vill ha hjälp av Sverige. Att bidra till massmördande är dock inget man kan ångra i efterhand. Det finns ingen ångervecka.

Terrorkvinnorna har bidragit till illdåd mot mänskligheten som statsministern beskriver som det mest vedervärdiga han läst.

Foto: SD, FB

[yop_poll id="599"]